Portal to the Universe

Publicat pe 3 mart. 2011 - 19:19 de Mîrzac Iulian

Continuam seria de aplicatii pentru telefoane mobile cu legatura in astronomie si va prezentam Portal to the Universe. Cei interesati de astronomie in general dar si de ultimile descoperiri stiintifice vor putea afla ultimele stiri din domeniu.

Aplicatia pentru iPhone agrega informatii de tip text, video podcast, audio podcast, imagini si materiale video din nenumarate surse de informare. Cu alte cuvinte veti gasi informatii de la descoperirile unui amator, la informatii publicate de agentiile spatiale. Editorii Portal to the Universe aleg zilnic cele mai importante si mai interesante stiri si articole legate de astronomie.

Deci daca esti un fan al International Space Station, al urmaririlor de comete, al telescoapelor, etc. atunci aplicatia asta ti se potriveste.

Portal to the Universe este un proiect sponsorizat de European Southern Observatory (ESO) si de European Space Agency (ESA).

In cazul in care nu ai un iPhone si totusi esti curios sa afli informatiile disponibile in aplicatie poti vizita si site-ul online de pe orice calculator la adresa http://www.portaltotheuniverse.org/

Screenshot-uri

 

portal-to-the-universe-1

portal-to-the-universe-4 portal-to-the-universe-2

portal-to-the-universe-3

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: