Panasonic Eluga se lanseaza in Japonia, in curand si la noi

Publicat pe 26 mart. 2012 - 0:09 de Mîrzac Iulian

Panasonic a dezvaluit mici informatii cu cateva saptamani in urma despre Panasonic Eluga. Vestea buna este ca Joi pe 29 martie se va lansa pe piata din Japonia urmand ca luna urmatoare sa ajunga si in Europa si bineinteles si la noi, pentru ca deja Romania incepe sa devina o piata interesanta pentru marile companii.

Panasonic Eluga are un ecran HD de 5 inci cu o rezolutie de 1280×720 pixeli, si este echipat cu un procesor dual-core Qualcomm Snapdragon S4 tactat la 1.5 Ghz. Android 4.0 Ice Cream Sandwich va asigura functionalitatea telefonului pe partea de soft. Telefonul a fost gindit ca produs premium si are o camera foto de 8 megapixeli, care poate inregistra si video cu 1080p, are spatiu de stocare intern de 8GB si posibilitatea de a extinde cu inca 32GB de memorie cu un card microSD.

Panasonic Eluga va introduce si o noua tehnologie de incarcare rapida a bateriei despre care poate ati mai auzit/citit cu ajutorul careia se va reusi incarcarea acumulatorului de 1800 mAh de la 10% la 50% din putere in doar 30 de minute.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: