OnePlus X disponibil în România!

Publicat pe 3 nov. 2015 - 9:13 de Mîrzac Iulian

OnePlus X

Varianta mai mică (5″) dar în același timp performantă a smartphone-ului de la compania OnePlus a fost lansată recent și deja lumea a început să lanseze cererile pentru a primi invitație, sau să lanseze precomenzi la magazinele online care oferă această variantă cu toate că nu au încă telefoane pe stoc. Sunt aproape convins că telefonul va obține iarăși un loc bun în topul vânzărilor, va fi puțin mai greu pentru că în această zonă de preț sunt mult mai multe tipuri de telefoane disponibile, dar este un OnePlus One îmbunătățit și mai mic.

Dacă ești vizitator nou atunci nu știi că am și testat OnePlus One, anul trecut. Aici poți vedea review-ul meu. Am rămas foarte surprins de calitatea produsului finit, atât de partea hardware, cât și de partea software unde echipa a muncit foarte mult pentru a oferi o experiență cât mai bună cu telefonul, lipsită de bug-uri, și cu cât mai multe funcții.

Anul acesta mă aștept să prin și un OnePlus X la review, sunt convins că au făcut o treabă bună, deja observ din imagini câteva lucruri care-mi plac, cum ar fi  sticla curbată pe muchie. Dacă mă întrebați pe mine este telefonul cel mai echilibrat ca specificații și preț, și sunt convins că și ca performanțe deoarece folosește același procesor ca și pe OnePlus One.

În România QuickMobile își face datoria de go getter și deja oferă telefonul la precomandă. La un preț puțin mai mare decât mă așteptam eu, dar taxe + riscul garanțiilor, și mai trebuie să aibă și ceva profit, și uite așa ajunge de la 1.100 lei la 1.600 lei. Chiar și așa mă aștept să coste mult mai puțin în viitor.

Specificații OnePlus X:

 • Android 5.1
 • Display: 5.0 inch (1920 x 1080) FHD
 • CPU: Qualcomm Snapdragon 801 Quad Core 2.3GHz
 • Oxygen OS, Android 5.1
 • RAM + ROM: 3GB RAM + 16GB ROM
 • Camera: frontală de 8MP + principală de 13MP cu bliț
 • 4G, Bluetooth 4.0, WiFI b/g/n, GPS: A-GPS, GLONASS
 • Acumulator: 2450mAh
 • SIM Card: Dual SIM dual standby, dual nano SIM cards
 • SIM1 este Nano SIM, SIM2 poate fi folosit cu Nano-SIM ori un card micro SD 128GB; Nu se pot utiliza concomitent și nano SIM și microSD pe al doilea slot
 • Frecvențe: 2G: GSM 850/900/1800/1900MHz;  3G: WCDMA 850/900/1900/2100MHz; 4G: FDD-LTE 1800/2100/2600MHz

Vezi ultimul preț disponibil pentru OnePlus X!

Cum pare la prima vedere telefonul, vedeți în videoclipul lui MKBHD.com

Update: 10.11.2015

Mi-a venit și mie invitația pentru OnePlus X și după cum vedeți în imagine prețul final direct de la OnePlus + livrare rapidă, (plata telefonului se face prin PayPal – este și mai ok așa cu tranzacția pentru că ai șanse mai mari de recuperare a banilor în cazul în care apar probleme de livrare / cu produsul, cu toate că am înțeles că pentru garanție se poate trimite telefonul pe banii lor înapoi, dar asta este din auzite, puteți discuta direct cu compania dacă acceptă.

Prețul rezultat în urma simulării comenzii: 293,49 EUR înseamnă aproximativ 1300 lei (și 6 lei peste). Deci ați putea economisi ceva bănuți dacă faceți așa. Eu unul l-aș fi cumpărat dacă avea cititor de amprentă, putea să coste și 1400.

OnePlus X

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: