Obiectiv de zoom pentru … iPhone

Publicat pe 15 feb. 2011 - 13:25 de Mîrzac Iulian

De cand s-a lansat iPhone-ul incoace a devenit printre cele mai utilizate gadgeturi pentru fotografiere si a intrecut multe aparate foto portabile. Poate pentru simplitatea cu care poti face setarile, focalizarea prin atingerea unei zone de pe ecran. Odata cu popularitatea acestuia au venit si o mare de accesorii care mai de care mai interesante.

statistici-fotografii-flickr

Procentul de fotografii uploadate in ultima perioada in Flickr

Acest accesoriu este un obiectiv tele pentru iPhone cu putere de marire 8x. Se ataseaza de iPhone cu ajutorul unei carcase negre. Fixarea obiectivului se face prin rotire. Focalizarea se face manual prin rotirea inelului de pe obiectiv.

In pachet aveti inclus pe langa carcasa, obiectivul, materialul de micro-fibra pentru stergerea lentilei si un mini trepied bun daca vreti sa fotografiati in conditii de lumina redusa sau pur si simplu vreti stabilitate.

Pretul este de 139 lei pentru iPhone 3 si iPhone 4 si il gasiti aici.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

1 Comentariu până acum. Spune-ți părerea.

  1. razvanbb 15/02/2011 at 14:08 - Reply

Postează un comentariu: