O noua tableta Allview – AX4 Nano

Publicat pe 12 ian. 2014 - 18:38 de Mîrzac Iulian

AX4 Nano 2

 Allview incepe anul cu noi lansari si de data asta, compania de la Brasov s-a gandit sa schimbe putin linia de produse pentru anul care vine. Spun asta pentru ca deja am vazut telefoane mobile cu Android deja din segmentul premium (peste 1200 lei pret), iar acum cu aceasta noua lansare Allview aduce intr-o tableta ieftina functii de conectivitate si mai variate.

AX4 Nano este o tableta cu ecran de 7 inch, procesor Cortex A7 dual-core la 1.3GHz, 512MB RAM, doua camere foto 3MP si 1MP, GPS EPO si conexiune 3G prin HSPA+ care va rula Android 4.2 Jelly Bean.

 „AX4 Nano îmbină funcţiile unui smartphone cu cele ale unei tablete, fiind un gadget indispensabil pentru persoanele active şi dinamice. Noul device oferă o interfaţă prietenoasă, o experienţă de utilizare plăcută şi o serie de funcţii utile”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Avand experienta din trecut in utilizarea tabletelor de 7″ sunt sigur ca acest gen de tablete nu-mi va fi 100% pe plac pentru ca se ingusteaza prea mult spatiu pentru a citi o pagina web fara sa dai zoom. Totusi lasand la o parte acest lucru care poate parea un moft pentru unii dintre voi, tableta va fi perfecta pentru filme. Totusi tableta fiind indreptata catre un alt public tinta: cel care este tot timpul pe drumuri si va folosi internetul 3G+, poate si GPS-ul dar si functia de apelare in cazul in care nu este deranjat sa vorbeasca la tableta ori prin intermediul castilor. Accesoriile inclusiv castile wireless se pot conecta prin Bluetooth.

Camera foto principala va avea nici mai mult nici mai putin de 3MP indeajuns pentru a surprinde la nevoie un moment important sau pentru transmiterea unor imagini prin intermediul email-ului. Camera frontala de 1MP este speciala pentru conversatii prin Skype sau Google Plus.

Cu ajutorul accesoriului Smart2View care contine tehnologia Miracast vei putea transmite imagini si sunet live de pe tableta prin intermediul unui port HDMI de la televizorul tau plat.

Tableta va fi disponibila in perioada ce urmeaza de la pretul de 400 lei ! Verifica oferta !

AX4 Nano

 

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: