Noua generatie Nexus 7 va costa mai mult decat prima versiune

Publicat pe 15 iun. 2013 - 21:14 de Mîrzac Iulian

Nexus 7

A doua generatie a tabletei Nexus 7 s-ar parea ca nu mai are mult pana va fi lansata, initial era setata luna Mai pentru lansare atunci cand si evenimentul Google I/O a avut loc, dar acum toat lumea o asteapta in luna Iulie. Pretul acum se zvoneste ca ar fi 229$ pentru varianta de 16GB pentru ca ar dori sa evite incadrarea impreuna cu tabletele de 600-700 Lei cum sunt Acer Iconia, Asus MemoPad, Lenovo Ideapad (toate de 7 inci) si sa fie competitorul direct al lui iPad Mini.

Sunt foarte curios cu ce va veni Nexus 7 anul acesta, dupa ce anul trecut a fost lider de piata in segmentul tabletelor de 7 inci. Se asteapta in principiu un ecran cu rezolutie mai mare si un procesor mai rapid. Eu personal le-as cere si un slot microSD, in felul asta cei care anul trecut si-au luat Samsung Galaxy Tab 2 7.0 nu vor mai stramba din nas.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: