Nokia ne aduce noi telefoane ieftine dual-sim

Publicat pe 28 mai 2012 - 17:40 de Mîrzac Iulian

In curand vor intra pe piata modelele Nokia 110 si Nokia 112 doua telefoane dual-sim amandoua pentru bugetele cele mai afectate de austeritate. Chiar si asa Nokia a incercat sa integreze cat mai multe caracteristici utile si pentru acest segment de clienti astfel veti regasi si cateva functii pentru retelele sociale.

Amandoua telefoanele au un ecran mic specific telefoanelor de tip bar de 1.8 inci si o camera VGA integrata, iar pentru tineri un radio FM si slot de extensie a memoriei de stocare pana la 32GB pentru a putea introduce muzica sau alte informatii.

„Utilizatorii de telefoane mobile de astazi isi doresc acces la Internet mai rapid pentru a afla cat mai multa informatie intr-un timp mai scurt iar Nokia 110 exact asta face, si vei putea si impartasi informatiile prin intermediul retelelor de socializare – asta fara costuri foarte mari la abonamente.” a declarat Mary T. McDowell vicepresedintele Nokia, Mobile Phones.

„Noile Nokia 110 si Nokia 112 defapt combina browsingul pe Internet, retelele de socializare, aplicatiile, muzica, si bateria de lunga durata intr-un pachet special conceput pentru tinerii de astazi.

Compania se asteapta ca pretul final al lui Nokia 110 sa fie de aproximativ 35 Euro iar al lui Nokia 112 sa fie de 38 Euro. Amandoua se vor lansa in al doilea trimestru al anului.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

1 Comentariu până acum. Spune-ți părerea.

  1. mitica 31/08/2012 at 17:28 - Reply

    eu am un dual sim mi lam luat acum 2 luni de pe eurodualsim de la noki si imi merge super bine am dat foarte putin pe el undeva la 300 Ron si sunt incantat vreau sa mai fac comanda de la ei poate mai gasesc ceva frumos

Postează un comentariu: