Nokia Lumia 950 [Zvon]

Publicat pe 3 apr. 2013 - 9:56 de Mîrzac Iulian

Nokia Lumia 950

Nu poti sa te descotorosesti de zvonuri, cum ai putea !? Cei care prefera tot ce e mai nou in materie de tehnologie stiu de ce. Nokia s-ar parea conform unui articol publicat pe Windows Phone Central ca are in productie un nou smartphone de varf care ar putea ajunge pana in iarna in magazine.

Inlocuitorul lui Nokia Lumia 920, daca este sa credem acest zvon lansat de o sursa necunoscuta se pare ca ofera un design clasic aparut la smartphone-uri la inceputuri si prezent pe unele terminale Windows Phone lansate cu cativa ani in urma.

Legat de specificatii Windows Phone Central nu a obtinut decat niste informatii vagi care iarasi ne face sa credem ca este fals dar vom vedea pe viitor. Lumia 950 se presupune ca ar avea Windows Phone 8 preinstalat (duh),  rezolutia ecranului tip AMOLED este de 1280 x 768 pixeli, o camera foto imbunatatita si cu blit Xenon, 2GB RAM si acumulator de capacitate mai mare.

Nu sunt multe informatii, dar WPC deobicei ofera informatii de incredere, vom vedea de acum incolo daca telefonul este pe bune.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: