Nokia 701 – Unboxing si Demo

Publicat pe 9 oct. 2011 - 15:37 de Mîrzac Iulian

Astazi am o noutate pentru voi, Nokia 701. Un smartphone in genul lui Nokia C7, dar care vine cu imbunatatiri semnificative precum noul ecran LED – IPS TFT Clear Black, introducerea unui modul NFC (near field communcation), si mi-a placut foarte mult optiunea de a transmite prin radio FM melodiile preferate, adica sa zicem ca vrei sa asculte toti din masina, sau vrei sa asculti muzica la sistemul din sufragerie, nici o problema, porniti media player-ul si activati optiunea play over Radio, probabil producatorii de transmitatoare Radio FM pentru masina se vor supara.

Se misca foarte bine, dar asta este bineinteles datorita noului procesor de 1Ghz, si poate si update-ului la Symbian Belle, impreuna cu cei 512 RAM, fata de 600Mhz si 256 RAM ca la C7. Booteaza repede daca ma uit la restul telefoanelor mobile pe care le-am mai testat cu Symbian (Anna, Belle). Pe partea de design este foarte bine lucrat, capac de aluminiu in spate, iar butoanele fizice sunt de calitate foarte buna, este un telefon ce poate fi incadrat in categoria premium.

Mai multe despre Nokia 701 in review-ul complet ce-l voi publica in urmatoarele zile.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

1 Comentariu până acum. Spune-ți părerea.

Postează un comentariu: