MSI aduce un touchscreen în loc de trackpad [Computex]

Publicat pe 9 iun. 2013 - 1:23 de Benţalo Roman

MSI-Prototype

În ciuda faptului că acum multe laptop-uri moderne sunt dotate cu ecrane tactile (mulțumim Windows 8), producătorii continuă să echipeze laptopurile cu trackpad, iar majoritatea proprietarilor de laptopuri cumpără câte un mouse compact. Asta pentru că lucrul cu mouse-ul e mai simplu. Compania Micro-Star International (MSI) a decis să introducă la Computex 2013 un prototip de laptop, care încearcă să rămână la aceste două caracteristici clasice (trackpad și mouse), dar în același timp încearcă să reformuleze noțiunea de trackpad standard.

lcd

La prototipul  de 17.3-inch, în locul în care de obicei este un trackpad, MSI a pus un ecran tactil unde veți avea posibilitatea să atribuiți comenzi suplimentare, macro-uri, și alte informații utile în diferite jocuri.

Într-un  joc ecranul tactil pare cel puțin ciudat, mai ales atunci când știi că una dintre mâinile tale vor fi în mod constant pe tastatură, iar a doua pe mouse. MSI ne dovedește că ecranul tactil poziționat direct sub „Space” ne va ajuta să miscam personajul din joc direct cu degetul mare fără să luăm mâna de pe tastatură.

Printre altele, laptopul se face remarcat prin carcasa de metal și are greutate de 3,9 kg. Alte detalii tehnice despre noul produs nu sunt raportate deși compania va lansa o serie de  Stealth GS70 pe la sfârșitul acestei veri prin luna august. Prețul va începe de la 1699 de euro.

Despre Autor

Sunt un baiat pasionat de aproape tot ce inseamna IT . Scriu la ITnewz.ro in principiu in categoria Cum sa... diverse tutoriale, dar voi aborda si alte genrui de subiecte in curand. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: