Cel mai mare smartphone de la Allview – P5 Qmax

Publicat pe 9 iun. 2013 - 12:36 de Mîrzac Iulian

P5 Qmax

Allview e pusa pe treaba si revine cu un model care de data asta este indreptat catre publicul care doreste un smartphone cu ecran mare. P5 Qmax este un smartphone cu display MVA cu diagonala de 5.3″ care se doreste a fi mai bun decat un IPS dar de care stiu ca pe langa avantajele precum: contrastul foarte ridicat si suprafata anti reflexie foarte buna acest tip de ecran are un timp de raspuns putin mai prost (mai mare) decat al IPS-ului, dar cum pe smartphone nu ai nevoie de timp de raspuns rapid atunci s-ar putea sa fie o alegere buna din partea producatorului.

Telefonul vine cu un procesor cu patru nuclee la 1.2 GHz, 1GB RAM, Android 4.1 Jelly Bean si o camera foto de 8 megapixeli, iar ecranul are o rezolutie de 960x540px (240 dpi), grosimea telefonului este de 9.9 mm. Camera foto integreaza functiile: HDR, Time lapse, Fotografiere continua, Beauty shot si filmare HD cu care acum poti exploata camera foto mai mult.

„P5 Qmax este produsul potrivit pentru a-l avea alaturi de tine in vacanta si nu numai. Este un device cu ecran generos, util pentru o navigare facila pe internet, pentru ascultarea melodiilor si vizualizarea filmelor preferate, pentru navigare GPS si pentru redescoperirea placerii de a te juca. Totodata este un companion ideal pentru nevoile de business, oferind acces rapid la e-mail-uri si documente importante, acestea fiind usor de citit si de redactat”, a declarat Lucian Peticila, Manager General Allview.

Bateria pe care P5 Qmax o va integra este de 3000 mAh care producatorul spune ca poate oferi o autonomie de 8h pentru convorbiri si 400 de ore in standby

Office Suite Viewer, Asphalt 6 Adrenaline, si Bitdefender Premium sunt cateva dintre softurile preinstalate pe telefonul mobil.

In magazine se va putea achizitiona la un pret de 1.199 Lei pana la sfarsitul lunii Iunie.

P5 Qmax 2

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

1 Comentariu până acum. Spune-ți părerea.

  1. Allview P5 Qmax 11/06/2013 at 15:09 - Reply

    Au evoluat foarte mult si asta de la Allview si au inceput sa concureze cu cele mai bune gadgeturi din lume..

    Cat despre telefon , pare ok la prima vedere dar sa vedem cat de bun e in actiune.

Postează un comentariu: