MindMeld – aplicatie care iti monitorizeaza convorbirile si iti anticipeaza cerintele

Publicat pe 2 oct. 2012 - 15:50 de Tita Mihai

Compania Expect Labs a anuntat o noua aplicatie pentru iPad care furnizeaza utilizatorilor informatii contextuale instant doar prin simpla monitorizare a conversatiei, fie ea video sau audio. Mai exact este vorba despre MindMeld, o aplicatie care foloseste o tehnologie de recunoastere vocala impreuna cu propriul sistem de cautare al companiei pentru a oferii utilizatorilor informatii cat mai relevante referitoare la subiectele discutiei.

Aplicatia analizeaza ultimele 10 minute ale conversatiei, pentru a putea extrage de pe internet informatii care v-ar putea fi folositoare referitor la subiectul discutiei, de exemplu, vorbiti cu cineva despre planurile de diseara, la ce bar sa mergeti sa vedeti meciul, ei bine aplicatia monitorizeaza convorbirea si afiseaza pe ecranul iPad-ului informatii despre barul respectiv, locatie, rezervari, etc. Daca discutia abordeaza mai multe subiecte, MindMeld aranjeaza informatiile pe categorii, pentru a putea fi accesate usor si impartasite cu ceilalti interlocutori.

Desi pare o aplicatie ambitioasa, trebuie sa stiti ca echipa din spatele ei este formata in parte din cercetatori de la MIT si Carnegie Mellon care au mai creat si Truveo, un motor de cautare pe care l-au vandut in 2006 catre AOL, asa ca nu ar trebuie sa ne mire promisiunile pe care producatorii aplicatiei le fac.

Desi momentan MindMeld este disponibila doar pentru iPad, in curand o sa o vedem si pe alte device-uri cu alte sisteme de operare si chiar si in browserele web.

Iata si un video despre cum functioneaza mai exact MindMeld

Despre Autor

Sunt editor ITnewz.ro inca de la inceput, postez in general stiri, sunt fan telefoane mobile si am inceput de curand sa fac si recenzii la telefoane de buget.

Postează un comentariu: