Microsoft taie suportul pentru Windows Phone 7.8 din Septembrie

Publicat pe 15 iul. 2014 - 0:06 de Mîrzac Iulian

windows-phone-7-2

Vești proaste pentru utilizatorii care încă au un telefon mobil cu Windows Phone 7.8 – Microsoft nu mai dorește să ofere suport pentru acest sistem de operare începând cu luna Septembrie, versiune lansată chiar anul trecut. Mai exact din data de 9 Septembrie, iar telefoane precum: LG Optimis 7, Nokia Lumia 510, 610, 710, 800 și 900 nu vor mai primi update-uri sau rezolvări ale bugurilor care mai apar. Acesta este unul din dezavantajele altor sisteme de operare în comparație cu iOS care și pentru un iPhone 4 sau iPhone 3GS mai face update-uri la soft.

Microsoft a promis totuși ca la găuri mari de securitate să ofere totuși update-uri. Nu că până acum au fost prea multe update-uri pentru Windows 7.8, iar din momentul lansării Windows Phone 8 destinul sistemului de operare deja învechit era decisă.

Cu alte cuvinte asta este metoda companiei de a te face să treci la un smartphone mai nou, dar depinde acum dacă îți mai dorești un Windows Phone sau nu. Ce sistem de operare va fi ?

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele disponibile pe website, dar cel mai mult îmi place să fac review-uri la noi gadget-uri disponibile pe piață. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: