Microsoft a prezentat viitorul laptop Surface

Publicat pe 3 mai 2017 - 8:49 de Mîrzac Iulian

Microsoft anunță un nou laptop sub brandul Surface cu noua versiune a sistemului de operare Windows 10 S, versiune cu funcționalități limitate.

Microsoft Surface va costa 1000$ atunci când se va lansa în luna iunie. O sumă care nu este deloc mică, mai ales când ne gândim că vor exista și laptopuri cu Windows S de la alți producători cu prețuri de 5 ori mai mici. Un upgrade la Windows 10 Pro însă va fi gratuit până la finalul anului, apoi va costa 50$.

Laptopul se va încadra între Surface Pro și Surface Book pe linia de portabile de la Microsoft și va oferi un design mai tradițional dacă ar fi să îl comparăm cu cele două produse menționate anterior.

Ce veți găsi ”sub capotă” nu va impresiona neapărat însă va oferi suficientă putere de calcul pentru clienții care nu se așteaptă la cea mai bună configurație. Va folosi procesoare Intel Core de generația a șaptea, un ecran de 13.5 inch PixelSense de tip touchscreen cu capacitatea de 10 puncte de atingere simultană.

Autonomia va fi un punct important pentru vânzare. Microsoft comunică o autonomie de 14.5 de ore pentru playback video. În plus va integra sunet certificat Dolby Audio Premium și difuzoare Omnisonic.

Dacă vei simți nevoia să fii creativ, sau să folosești laptopul pentru desen ori luat notițe în format digital de la facultate atunci să știi că laptopul va suporta și Surface Pen.

Pentru cei care vor mai mult de la un laptop Microsoft Surface va avea disponibilă și o tastatura acoperită cu un material textil rezistent la uzură care poate fi curățat ușor și care este foarte confortabil la atingere numit Alcantara. Este posibil să-l mai fi întâlnit voi pe anumite produse electronice.

Nu are tastatura detașabilă ori un suport de laptop cum poate au alte produse Surface, deci dacă vreți un laptop cu design plăcut și configurație bună s-ar putea ca noul Microsoft Surface să fie cea mai bună variantă ținând cont că aceste produse vor avea soft-ul și hardware-ul construit pentru a funcționa impecabil împreună.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: