Microsoft Flight va fi disponibil din 29 Februarie

Publicat pe 10 feb. 2012 - 18:45 de Mîrzac Iulian

Microsoft Flight despre care va vorbeam inainte va putea fi downloadat si accesat din data de 29 Februarie dupa cum declara oficialii Microsoft. Daca nu va amintiti compania a declarat inainte ca jocul va fi disponibil gratuit, veti avea unul sau doua aparate de zbor, veti putea zbura intr-o arie limitata si pentru a obtine mai mult va trebui sa platiti. In ziua lansarii va exista un Hawaiian Adventure Pack care va putea fi luat tot prin Internet prin Games For Windows Live platind 20$ pe el. Pachetul va adauga si un avion in plus in joc Vans RV-6A si 20 de misiuni in plus jocului de baza. 

Pe langa acest pachet vor fi disponibile si doua avioane separate care vor putea fi cumparate: Maule M-7-260C care va avea interiorul aparatului de zbor realizat in detaliu si North American P-51 Mustang. Vor avea preturi de 15$ respectiv 8$.

Microsoft Flight Game

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele disponibile pe website, dar cel mai mult îmi place să fac review-uri la noi gadget-uri disponibile pe piață. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: