Mai ia inca 4inmasina.ro cu tine la drum !

Publicat pe 26 apr. 2013 - 10:12 de Mîrzac Iulian

4inmasina

 

Chiar de ziua Pamantului a fost lansata in Romania o platforma sociala online in care poti pune un anunt ca pleci pe o anumita ruta si vrei sa iei mai multe persoane in masina. Site-ul se numeste 4inmasina.ro si daca stiti proiectul CouchSurfing unde postati anunt ca primiti moka sau contra cost in apartament/casa persoane care tranziteaza tara/orasul vostru atunci este aproximativ acelasi concept aplicat pentru cei care au masini.

Conceptul este vechi in Vest, dar si la noi stiu ca mai existau site-uri cel putin doua inainte de 4inmasina.ro care ofereau posibilitatea sa postezi anuntul tau cu ruta si locurile disponibile insa erau foarte rudimentare, si nu aveau o interfata user-friendly, lipseau optiuni de baza.

Asadar 4inmasina.ro este promitator pentru inceput. Daca plecati de 1 Mai pe undeva puteti sa postati anunt ca mai aveti 1,2,3 locuri pe care doriti sa le ocupati si sa impartiti costurile la benzina. Aplicata cu succes in oras ar descongestiona traficul destul de mult insa depinde si de cat de receptivi sunteti. Deja au inceput sa apara anunturi destule, oamenii din online au spart gheata vad.

Aveti la dispozitie optiuni legate de bagaj, fumatori, acceptare animale, accept copii, flexibilitate la ora de plecare, etc.

Ce parere aveti despre 4inmasina.ro ?

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: