Educația din România are nevoie de orice ajutor din partea companiilor. Am auzit de nenumărate ori despre companii care au făcut donații ori au ajutat într-o măsură mai mică sau mai mare facultăți, școli sau alte tipuri de unități de învățământ cu tehnică de calcul, sume de bani obținute prin concursuri de programare, și multe alte ajutoare.
Astăzi CENIT România și Dassault Systemes anunță o campanie prin care va oferi studenților, masteranzilor și doctoranzilor pe specializări de inginerie mecanică, industrială, navală și aerospațială licențe academice CATIA V5. Programul se desfășoară până pe 10 Octombrie. Am primit comunicatul mai devreme (1 Octombrie) însă nu am găsit timpul necesar să și public, așadar grăbiți-vă dacă vă încadrați și aveți nevoie de soft.
Pentru a primi licența gratuită CATIA V5 trebuie să accesați acest link. Acolo veți avea de completat un formular, trebuie atașat un document care atestă calitatea de student (carnet de student vizat pe acest an școlar, documentul de înscriere la facultate, dacă încă nu ați primit carnetele), și va trebui să utilizați codul promoțional: CATIA4FREE15.
Două informații utile despre soft. Licența este valabilă 1 an de la activare. Și al doilea lucru, nu suportă Windows 10 (lucru care pentru unii s-ar putea să fie o problemă pentru instalarea acestuia).
CENIT, liderul soluțiilor integrate de software și consultanță pentru procese operaționale în domeniul Product Lifecycle Management, continuă programele de implicare în domeniul educației la nivelul României. Licența este destinată exclusiv utilizării în scop academic. Softul este utilizat la nivel industrial de toate marile companii din domeniul auto, naval, IT, aeronautic: BMW, Porsche, Daimler AG, McLaren Automotive, Chrysler, Honda, Audi, Jaguar Land Rover, Volkswagen, SEAT, Renault, Toyota, Ford, Scania, Hyundai, Tesla Motors, Rolls-Royce Motors, Goodyear, Boeing, Airbus sau Nokia.
Cu CATIA V5 puteți face design industrial, proiectare mecanică, modelarea volumelor și a suprafețelor, dezvoltare mecatronică, materiale compozite, cabluri electrice, proiectare de conducte, simulare FEM (CAE), fabricare NC (CAM) sau validare digitală (DMU).
Misiunea CENIT în România este ca prin intermediul acestui program să ajute mediul academic cu soluții software de ultimă generație
„Prin intermediul acestui program ne propunem să oferim studenților o oportunitate concretă pentru înțelegerea aplicabilității modulelor și testarea celei mai folosite tehnologii din industria mecanică, CATIA V5. În plus dorim să-i apropiem de experiența practică și de tehnologiile utilizate în companiile în care vor lucra după terminarea studiilor” declară Florin Şerban, General Manager CENIT România.
Grăbiți-vă!