LG Optimus 3D – Unboxing

Publicat pe 29 aug. 2011 - 22:36 de Mîrzac Iulian

Vineri am primit LG Optimus 3D-ul in teste. Se stie: este primul telefon cu ecran 3D si care inregistreaza filme 3D si face fotografii 3D, poti vizualiza materiale video 3d de pe Youtube.

Telefonul are un buton dedicat pentru accesarea continutului special 3D pe laterala dreapta, dar foarte util este pentru transformarea continutului 2D facut cu alte aparate foto in format 3D (stereoscopic). In orice caz nu orice material va avea capacitati full 3D, spre exemplu unele jocuri, sau fotografii nu aveau efectul 3D prea evident.

Nu am folosit 3D-ul excesiv de mult mai creeaza disconfort de-a lungul utilizarii, si un dezavantaj destul de mare este ca nu poti sa utilizezi telefonul decat tinand-ul la o distanta destul de mica (25-30cm) si cu suprafata ecranului perpendiculara cu directia de privire. Si sa nu mai spun ca daca vor sa priveasca mai multe persoane de odata nu se poate, pentru ca ele nu ar respecta aceasta regula.

In urmatorul videoclip veti putea vedea ce contine in cutie si design-ul lui LG Optimus 3D.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: