Lenovo lansează oficial în România Moto G4 și G4 Plus

Publicat pe 18 aug. 2016 - 8:52 de Mîrzac Iulian

Razvan Sturza

Lenovo a lansat oficial în România ieri noile telefoane Moto G4 și Moto G4 Plus. Momentan însă va fi disponibil pe piață doar Moto G4. Telefoanele se remarcă prin softul aproape 100% curat așa cum se găsește pe telefoanele Nexus. Telefoanele vin cu Android 6.0.1 Marshmallow. Asta înseamnă că veți primi și update-uri aproape la fel de repede precum pe telefoanele Nexus.

Campania de promovare a telefoanelor este creată în jurul sintagmei “Moto. Nu mofturi.” Asta pentru că aceste noi telefoane intrate pe piață oferă specificații suficient de bune și funcționalități cu care îți poți face treaba în voie.

Despre ideea campaniei Moto. Nu mofturi:

În fiecare zi jonglezi cu invitații la petreceri, cereri virtuale de prietenie, oferte de neratat sau accesorii la modă. Și chiar fără să întrebi, afli cum ar trebui să fii, să arăți și unde să ieși în oraș. Dar câte le faci pentru că îți dorești cu adevărat, nu doar pentru că ”așa se face”?
E timpul să arătăm cu degetul spre toate lucrurile care nu contează, făcute doar pentru că ”se poartă” în jurul nostru.

Acolo puteți câștiga și câteva premii interesante.

Sunt telefoane din segmentul entry-level poate middle, cu preț foarte bun începând de la 930 de lei. Momentan se găsește la Orange la un preț afișat de 209 euro.

Specificații Lenovo Moto G4:

  • Ecran de 5.5 inch, Gorilla Glass 3, FullHD 1080p
  • Chipset Qualcomm Snapdragon 617 octa-core 1.5GHz
  • RAM 2GB
  • Memorie Interna 16GB – 32GB si suport microSD
  • Camera foto principala 13MP f/2.0, filmare FullHD 30fps si slow motion si Camera foto secundară 5MP
  • WiFi 802.11ac, Bluetooth 4.1, GPS, microUSB, dual-SIM, LTE Cat4 fară suport pentru banda 38 din TDD 26000 MHz (Digi)
  • Acumulator 3000 mAh neînlocuibil cu tehnologie de încărcare rapida TurboPower (6 ore de utilizare cu 15 minute de încărcare)
  • Dimensiuni 153×76.6×9.8mm
  • Greutate 155g
  • Rezistent la stropire

Moto G4 Plus arată identic, doar că are cititor de amprente, cameră foto de 16MP, 4GB RAM, dar și variante cu 64GB pentru memoria internă de stocare.

Telefoanele le-am folosit puțin la eveniment și prima impresie a fost bună. Ecranul oarecum luminos față de ce mai întâlnești pe telefoane din această gamă de preț (este IPS). Îmi place că are 3.000 mAh pentru că sigur treci de o zi de utilizare, apoi, cu optimizări mă aștept să țină 2 poate chiar 3 zile de utilizare.

Design-ul după cum vedeți este oarecum basic, camera iese foarte puțin din carcasă. Trebuiesc testate urgent :D.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele disponibile pe website, dar cel mai mult îmi place să fac review-uri la noi gadget-uri disponibile pe piață. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: