Lenovo lanseaza ThinkPad X1 Carbon pe 31 august

Publicat pe 10 aug. 2012 - 13:44 de Tita Mihai

Prin luna mai am scris despre  ThinkPad X1 Carbon, unul dintre cele mai usoare ultrabook-uri ( 1.36 Kg )de 14 inci, Lenovo a dat de curand publicitatii si data incepand cu care putem achizitiona acest device, 31 august. Modelele de top sunt echipate cu procesoare din generatia a treia de la Intel, Core i5 si Core i7, 4 Gb RAM si puteti opta pentru un mediu de stocare intre un SSD de 128 Gb sau unul de 256 Gb.

Grafica de pe ThinkPad X1 Carbon este asigurata de placa video integrata Intel HD 4000, pe langa asta mai avem un port USB 2.0, unul USB 3.0, scanner pentru amprente si sistemul TrackPoint de la Lenovo. Lenovo ThinkPad X1 Carbon nu are port Ethernet, asa ca aveti nevoie de o conexiune wireless sau de un adaptor USB pentru internet. Pretul de pornire al acestui ultrabook va fi de aproximativ 5500 lei, pret care poate creste in functie de optiunile alese.

Despre Autor

Sunt editor ITnewz.ro inca de la inceput, postez in general stiri, sunt fan telefoane mobile si am inceput de curand sa fac si recenzii la telefoane de buget.

Postează un comentariu: