Lenovo a lansat în România Moto Z

Publicat pe 7 dec. 2016 - 8:53 de Mîrzac Iulian

moto-z-cu-moto-mods-2
Lenovo aduce și în România smartphone-ul modular Moto Z, care fără un modul atașat este și cel mai subțire smartphone din lume acum cu o grosime a carcasei de 5.2 mm.

Moto Z este vârful de gamă acum și va folosi Moto Mods (modulele care se vor atașa pe spatele carcasei.
Telefonul a fost lansat în SUA la mijlocul acestui an, știți că acolo sunt utilizatorii cei mai numeroși ale acestui brand încă de când era deținut de Motorola.

Știți că ultimii ani revenise ideea de smartphone modular căruia să îi puteți adăuga sau înlocui anumite componente. Unele companii deja au renunțat la idee probabil din lipsa de interes a utilizatorilor, alții încă testează piața cu o astfel de abordare, care mie personal îmi place. Un smartphone cu module are dezavantajul de a costa mai mult  comparativ cu un smartphone normal, dar modulele aduc mari avantaje telefonului.

Procesul de conectare a modulelor este extrem de simplu: Moto Mods se atașează magnetic la telefon și formează un singur dispozitiv. Modulele pot fi schimbate simplu și rapid, în funcție de inspirație. Și, pentru că funcționalitatea este mereu la modă, seria de module Moto Mods este concepută să funcționeze și cu următoarele generații de telefoane Moto Z.

Corpul telefonului este din oțel inoxidabil. Din câte știu acest metal este greu, probabil este folosit și un aliaj.
Moto Z încorporează o cameră foto principală de 13 MP cu stabilizare optică de imagine și focalizare cu ajutor laser, care ar trebui sa ajute la focalizarea foarte rapidă chiar pe lumină slabă, în timp ce camera frontală de 5 MP include o lentilă cu unghi larg, ideală pentru poze de grup.

Moto Mods

  • Modulul Incipio off GRIDTM Power Pack crește instant durata de viață a acumulatorului cu până la 22 de ore.
  • Modulul Hasselblad True Zoom creează fotografii ca niciodată, datorită funcției de zoom optic de 10x și flash-ului Xenon.
    Opțiunea de fotografiere în format RAW asigură mai mult control și flexibilitate, iar controlul de focalizare și declanșare a fotografiilor garantează o experiență de utilizare memorabilă. În plus, modulul oferă acces gratuit la programul Phocus al Hasselblad pentru o editare ireproșabilă a fotografiilor.
  • Modulul JBL SoundBoost integrează două difuzoare de 3W și oferă până la 10 ore de sunet stereo de înaltă calitate.
  • Modulul Insta-Share Projector integrează un proiector care transformă orice suprafață într-un ecran de 70 de inci, pe care se pot viziona videoclipuri, filme sau fotografii.
  • Moto Style Shells sunt carcase realizate din materiale premium, precum lemn sau piele, care le oferă consumatorilor o experiență personalizată.

Răzvan Sturza, Mobile Business Group Leader, Lenovo România: „Odată cu lansarea Lenovo Moto Z și a Moto Mods, acoperim toate segmentele de preț în categoria smartphone-urilor și avem o propunere extraordinară în segmentul de smartphone-uri premium. Lansarea Moto Z împreună cu Orange este urmarea firească a colaborării pentru introducerea brandului Lenovo Moto pe piața din România și un pas prin care le aducem clienților din România produse Lenovo care aduc o diferențiere în piață și le oferă beneficii tangibile utilizatorilor”.

Prețuri și disponibilitate Moto Z

Începând de astăzi, Moto Z este disponibil exclusiv la Orange la prețul de 229 euro alături de un abonament Orange Me 42 pe 24 de luni. În plus, până pe 31 decembrie 2016, Orange oferă 50% discount pentru orice modul Moto Mods achiziționat împreună cu telefonul.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: