Lenovo IdeaPad 206 ca urmas al lui S205

Publicat pe 10 apr. 2012 - 19:27 de Mîrzac Iulian

Nu a fost lansat oficial acest nou model inlocuitor pentru Lenovo S205 (pe care inca il folosesc) insa a fost facut public tot intr-un filmulet pe canalul de YouTube al companiei. Este tot un laptop mic directionat catre o categorie de utilizatori care vor un laptop multimedia cat mai portabil (si din punct de vedere al autonomiei, dar si din punct de vedere al greutatii).

Laptopul de 11.6″ vine cu o carcasa lucioasa la fel ca si S205 insa acum cu o vopsea metalica, iar grosimea laptopului este de numai 21mm atunci cand este inchis. Din videoclip nu am putut afla foarte multe despre laptop insa cu siguranta va avea un APU mai bun decat AMD E-450, insa ecranul cu siguranta va ramane la o rezolutie de 1366x768pixeli tinand cont de dimensiunile ecranului.

O functie noua pentru model va fi Instant ON prin care veti putea accesa Internetul in cateva secunde cu ajutorul unui sistem de operare rudimentar cu care veti putea efectua operatiuni de baza.

Lenovo are de gand sa lanseze si o serie de astfel de laptopuri cu procesoare de la Intel: IdeaPad S200.

Pana la sfarsitul lunii sunt asteptate primele stocuri cu acest laptop chiar si la noi in tara.

Prezentare

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: