Lansarea Symbian Belle vine cu trei noi telefoane Nokia

Publicat pe 24 aug. 2011 - 17:43 de Mîrzac Iulian

Astazi a avut loc evenimentul de lansare al noului update Symbian Belle de la Nokia si cum o lansare software nu ar trebui sa vina niciodata fara noi terminale mobile astazi compania a lansat si trei smartphone-uri care vor iesi din fabrica cu Symbian Belle instalat. Modelele sunt Nokia 700, Nokia 701 si Nokia 600 si vor include in pachet un set de casti bluetooth compatibile NFC.

Standardul NFC permite conectarea mai multor dispozitive intre ele, dar permite si conectarea la accesorii precum difuzoare portabile sau sisteme audio.

Nokia 700 –  este cel mai compact smartphone cu ecran tactil din lume conform declaratiilor companiei. Volum de 50cmc, greutate de 96g si dimenisiuni de 110×50,7×9,7 milimetri. Este dotat cu procesor de 1Ghz, ecran AMOLED Clear Black de 3.2 inci, memoria interna de 2GB. Nokia 700 poate filma in format HD cu ajutorul camerei de 5Mp cu full focus si flash LED.

Nokia 700

Nokia 701 – un telefon cu colturi rotunjite in stilul lui Nokia C7, are un ecran luminos care va poate fi util la lumina zilei. Nokia 701 are un sunet foarte clar in timpul convorbirilor si este ajutat si de funcţia de filtrare a zgomotelor de pe fundal, iar pentru conectivitate mai buna cu alte dispozitive sau accesorii Nokia 701 este compatibil cu standardul wireless NFC.

Nokia 701

Nokia 600 – special creat pentru divertisment si care are sunet puternic pentru o experienta audio mai buna in filme/jocuri. Nokia 600 fiind un telefon multimedia pe langa sunetul clar telefonul va integra o antena radio in carcasa telefonului pentru a nu fi nevoiti sa mai folositi castile pe post de antena.

Nokia 600 vine cu procesor de 1 GHz, camera foto de 5 megapixeli cu full focus, LED flash si redare video in format HD, precum si o memorie interna de 2 GB ce poate fi extinsa cu inca 32 GB prin card microSD.

Nokia 600

“Anunţul facut de Nokia astazi certifica faptul ca Symbian va continua sa joace un rol important in portofoliul sau de produse, alaturi de Windows Phone 7”, a declarat Nick McQuire, IDC.

“Se simte o oarecare urgenta in felul in care sunt aduse imbunatatiri si inovatii acestei platforme, fapt ce demonstreaza cat de mult se implica Nokia pentru a face produsele Symbian o optiune competitiva pe segmentul smartphone”.

Pentru mai multe informatii despre Symbian Belle intrati aici.

Deasemenea de acum incolo o parte din telefoanele vechi vor avea instalat din fabrica Symbian Belle: Nokia N8, Nokia E6, Nokia E7, Nokia X7, Nokia C7, Nokia C6-01 si Nokia Oro, iar update-ul va fi anuntat pentru instalare over the air in urmatoarea perioada.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: