Lansarea oficiala iPhone 4S in Romania la Vodafone

Publicat pe 11 nov. 2011 - 21:13 de Mîrzac Iulian

Am fost si eu prin „zona” la lansarea oficiala iPhone 4S organizata la Plaza Romania. A fost ceva lume la lansare, se spune ca peste 200 de oameni: bloggeri, clienti, vip-uri. Lume civilizata nu ca la americani sau chinezi unde se doarme cu cortul si se bat care sa intre primii sa cumpere telefonul. Nu e graba, se mai gasesc si zilele urmatoare.

Am butonat bineinteles si unul dintre telefoanele expuse, iar diferentele cele mai clare intre iPhone 4S  si iPhone 4 sunt de performanta. Practic timpul de raspuns intre apasarea unui buton pe ecran si executarea comenzii este aproape nul. Sau cand schimbi home screen-ul animatia iti urmareste foarte fidel degetul. Si performantele foto/video sunt mult mai bune, filmarea se face la 1080p. Pe Siri nu am avut cum sa o intreb nimic era prea ocupata.  <<FYI>> Siri recunoaste si engleza vorbita de foreignerii ca noi, vezi demo.

Telefonul este disponibil in oferta magazinelor Vodafone dar si la magazinele partenere din tara. Pretul de pornire pentru un terminal iPhone 4S cu 16 GB la abonament este de  0 Euro la abonamentul Mega 80 (adica 80Euro lunar timp de 2 ani dar cu 1000 Minute si sms-uri, si 2GB trafic). Fara conectare ajunge la pretul de 677 Euro. Mai multe detalii si tipuri de abonament pe pagina Vodafone.

Imagini lansare

Si un videoclip

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

1 Comentariu până acum. Spune-ți părerea.

Postează un comentariu: