Lansarea Moto Z2 Play în România și noile Moto Mods

Publicat pe 15 sept. 2017 - 7:54 de Mîrzac Iulian

Lenovo, prin subsidiara sa Motorola Mobility, a anunțat marți lansarea în România a smartphone-ului Moto Z2 Play și a noilor Moto Mods (modulele atașabile pentru extinderea funcționalității).

De la lansarea de anul trecut, familia de smartphone-uri Moto Z cu Moto Mods le-a permis utilizatorilor să realizeze cu un telefon lucruri pe care înainte nu le credeau posibile. De la proiectarea pe o suprafață cu o diagonală 70 de inchi, până la transformarea telefonului într-o cameră cu zoom optic de 10x, platforma Moto Mods oferă inovații mobile surprinzătoare. Ecosistemul Moto Mods continuă să se dezvolte, iar accesorii Moto Mods vor fi adăugate portofoliului în mod constant.

Alte companii nu au simțit că ar fi cazul să dezvolte un telefon modular (Google) ori să continue dezvoltarea unui smartphone modular (vezi LG), dar M.

Vezi cum a fost la evenimentul de lansare (2 min.)

Moto Z2 Play: Mai subțire, mai ușor și mai rapid

Telefonul oferă o combinație de design superb unibody din metal, este mai subțire față de prima versiune, și vine cu specificații interesante. Ecran FullHD Super AMOLED de 5.5”, procesor octa-core de 2.2GHz și oferă o autonomie de maximum 30 de ore. Au implementat și o funcție de încărcare rapidă care-ți poate oferi maximum 8 ore de autonomie cu 15 minute de încărcare.

Moto Z2 Play îmbină tehnologiile de autofocus laser și dual pixel, astfel că realizează fotografii mai luminoase și mai precise chiar și în condiții de luminozitate redusă. Tehnologia autofocus laser de generație nouă cuprinde o rază extinsă de până la 5 metri care permite focalizarea de trei ori mai departe într-un mediu complet întunecat. Iar datorită camerei frontale de 5MP și flash-ului dual color, orice selfie, pe timp de zi sau noapte, va arăta excelent.

Datorită noului cititor de amprente, utilizatorii pot activa navigarea cu ajutorul unui singur buton pentru a face mai rapidă trecerea între ecrane. Comanda swipe stânga este folosită pentru a merge înapoi, dreapta pentru vizualizarea aplicațiilor recente, iar apăsarea scurtă pentru accesarea ecranului principal și apăsarea lungă pentru blocarea telefonului. Cum nu există butoane care să încarce ecranul, utilizatorii se vor bucura și de o experiență de vizualizare îmbunătățită.

Ce funcții poți adăuga telefonului cu Moto Mods?

Experiență de joc diferită cu Moto GamePad

Vei putea să transformi telefonul Moto Z2 într-o consolă portabilă. Nu știu dacă vouă v-a plăcut PSP însă controlul accesoriului este similar cu al acelei console. Are joystick-uri bine calibrate din cauciuc și layout-ul pare bine făcut. Accesoriul are și un acumulator de 1035 mAh asta pentru a nu consuma energia telefonului în timpul utilizării Mod-ului.

JBL SoundBoost 2 – Sunet de înaltă calitate cu o singură mișcare

Mulți tineri își îndreaptă atenția asupra boxelor portabile cu sunet de calitate înaltă. JBL SoundBoost poate aduce un sunet similar cu al unei boxe portabile HiFi la câteva sute de lei. Poate oferi maximum 10 ore de muzică de calitate înaltă odată ce este atașată la Moto Z2.

Designul a fost ușor finisat pentru un confort mai bun și este disponibil în culorile roșu, albastru sau negru, și este rezistentă la apă. Acum vei putea folosi și o nouă aplicație pentru controlul sunetului: My JBL SoundBoost 2 pentru folosirea unor profile audio variate.

Cea mai rapidă încărcare cu TurboPower

Încărcarea telefonului devine acum mai ușoară și mai rapidă cu pachetul Moto TurboPower. Accesoriul poate reîncărca telefonul rapid (până la 15W) atunci când este nevoie, iar funcția de încărcare rapidă va ridica nivelul acumulatorului până la 50% în doar 20 de minute.

Încărcare cu stil

Cablul de alimentare devine opțional cu Moto Style Shell pentru încărcare wireless. Acest Moto Mod aduce încărcarea wireless rapidă (până la 10W) pe telefonul Moto Z, într-un mod atractiv și elegant. Accesoriul este disponibil în mai multe variante de design, pentru ca telefonul să se asorteze mereu stilului și dorințelor utilizatorilor.

Disponibilitate

Moto Z2 Play și noile accesorii Moto Mods sunt disponibile în România începând cu data de 13 septembrie 2017. Fiecare comandă eMAG de Moto Z2 Play va beneficia în mod gratuit și de o cameră Moto 360 pentru o perioadă limitată.

Smartphoneul Moto Z2 Play va fi disponibil la prețul recomandat de 2399 RON, iar modul Moto 360 va fi disponibil la prețul recomandat de 999 RON.

Imagini de la eveniment

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: