Imagini facute cu Samsung Galaxy S4 !!?

Publicat pe 8 feb. 2013 - 16:15 de Mîrzac Iulian

Iata ca nu trece o zi sa nu se zica ceva despre Samsung Galaxy S4, insa astazi avem ceva diferit pentru voi: sunt niste imagini care conforminformatiilor EXIF apartin Galaxy S4. Fotografiile telefonului Galaxy S4 au fost dezvaluite de un site strain de stiri it o fotografie provine de la un Galaxy S4 destinat retelei de telefonie mobila AT&T si a doua unui operator din Coreea.

Informatiile vin tot din imagini care au fost postate pe o pagina Google Plus si in care puteti vedea si o mica parte din informatiile EXIF respectiv: numele aparatului foto cu care a fost facuta poza, diafragma, rezolutie, distanta focala, ISO, expunere, utilizarea blitului, etc. Imaginile pot proveni chiar de la un sediu central Samsung tinand cont ca in a doua imagine apare si o tastatura cu caractere coreene.

Specificatiile zvonite: Android 4.2 Jelly Bean, Interfata grafica TouchWiz, ecran de 5 inch Full HD Super AMOLED+, procesor, Exynos 5450 quad-core la 2Ghz cu nucleu grafic Mali T658, 2GB RAM, si 13 Mp pentru camera foto.

Sursa

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: