iCloud.com primește un nou design!

Publicat pe 16 nov. 2022 - 22:33 de Mîrzac Iulian

Dacă ai folosit serviciul iCloud de la Apple până acum ai observat până de curând că designul era învechit, se încărca foarte greu și organizarea nu era cea mai fericită. Astăzi acest dashboard pentru contul tău Apple primește un design nou care pe mine personal nu mă încântă foarte mult. Dar mă încântă faptul că viteza de încărcare a website-ului a crescut considerabil și acum poți naviga mai rapid către fotografia, documentul, email-ul sau altă informație mai dorești din cont.

Ce este nou pe iCloud?

În primul rând să nu vă faceți speranțe că designul fiecărui serviciu din iCloud a fost actualizat. Defapt doar homepage-ul și zona de setări de siguranță și profil au primit modificări vizibile. Dacă accesezi Photos, Calendar, Contacts, Mail, Drive, Notes, Reminders – și lista continuă – vei întâlni același design ca și până acum.

Așadar pe homepage după logare vei putea să îți personalizezi complet ce servicii vrei să afișezi aici. Dacă vrei să vezi ultimele email-uri poți face asta, sau ultimele fotografii sincronizate în cloud, ce remindere ți-ai setat și așa mai departe. Nu văd o foarte mare utilitate în a-ți afișa astfel informațiile, dar dacă îl vor perfecționa și nu îl vor mai lăsa neschimbat cu anii ca și până acum atunci lucrurile merg într-o direcție bună.

Designul nou vine cel mai probabil odată cu lansarea iCloud+ care a adus încă din Iunie 2021 funcții suplimentare interesante pentru utilizatorii care au cel puțin abonamentul de 50GB achiziționat. Reamintesc funcțiile: Domeniu de Email personalizat, Hide My Email, Private Relay și Stocare nelimitata de materiale video pentru maximum 5 camere video conectate prin HomeKit.

În cazul în care ești utilizator de produse Apple, ai accesat în ultima perioada iCloud.com? Lasă un comentariu.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele disponibile pe website, dar cel mai mult îmi place să fac review-uri la noi gadget-uri disponibile pe piață. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: