Huawei Ascend P6

Publicat pe 14 iun. 2013 - 18:20 de Mîrzac Iulian

Huawei Ascend p6_2

Huawei a lansat recent o fotografie care sa trezeasca interes asupra viitorului smartphone Ascend P6 care se va lansa oficial saptamana ce vine. Printre specificatiile zvonite se numara ecranul HD 1280x720p de 4.7 inci si procesorul quad-core tactat la 1.5 Ghz, memoria RAM 2GB. Pentru camerele foto/video se zvoneste: 2MP pentru camera frontala pentru video apelare, iar pentru camera foto principala un senzor foto de 8MP, capabila si de de filmare FullHD. Sistemul de operare asteptat: Android  4.1.2 Jelly Bean.

Nimic neobisnuit pentru configuratie, cel mai probabil asa va si ramane la lansare, insa cel mai mult as fi curios de cum Huawei a creat finisajele la acest aparat, care asa din imaginile de teasing pare un soi de iPhone 5. Banuiesc ca pe laterala cum se vede in imagine nu are doua sloturi SIM ci unul si pentru microSD. Este posibil sa urmeze trendul HTC One si altor noi terminale mobile care isi fac carcasa unibody din metal.

Saptamana viitoare apar toate informatiile despre device, sa vedem ce surprize ne rezerva compania !

Sursa: Twitter – Huawei

 

Huawei Ascend P6

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: