HTC Desire Eye – smartphone pentru fotografie

Publicat pe 12 nov. 2014 - 8:13 de Mîrzac Iulian

HTC Desire EyeColegii de breaslă de la Pocketnow au primit HTC Desire Eye, noul smartphone la care au făcut și un unboxing. Este un smartphone de 5.2 inch cu ecran full hd și procesor Snapdragon 801 alaturi de 2GB RAM. Cu toate că are o diagonală mare nu este departe de un Nexus 5 pe lățime, ne arată prezentatorul. Telefonul s-a remarcat înainte de lansare prin senzorii de 13 Megapixeli pentru ambele camere pe care le are instalate. Compania își dorește să devină un pion important pe segmentul smartphone-urilor cu camere foto bune cum sunt modelele de top Lumia, seria Note, S5, etc.

HCT a încercat în trecut cu tehnologia Ultra Pixel să atragă clienții interesați de fotografie, dar nu au reușit să întoarcă publicul în direcția opusă de până acum, în care se promovează numărul de pixeli cât mai mare. Camera folosește o deschidere a diafragmei f/2.0 aproape la maximum pe smartphone-uri, care va permite generarea de fotografii mai bune pe lumină slabă.

Va veni cu Android 4.4 KitKat preinstalat, memoria internă de stocare este de 16GB și va putea fi extinsă cu un card microSD.

Sursa

 

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: