HP începe în România distribuția unei noi generații de multifuncționale A3

Publicat pe 23 mai 2017 - 8:54 de Mîrzac Iulian

Un anunț dedicat mai mult afacerilor din România a venit din partea HP: vor începe distribuția și pe plan local a noii generații de multifuncționale A3.

Includ noi tehnologii care vor oferi o rentabilitate mai mare economisind vopsea cu ajutorul PageWide. Această tehnologie este defapt reprezentată de capuri de scriere mai late și mai precise comparativ cu ce aveau înainte și care aruncă cerneală pe hârtie exact cât este nevoie totul cu un consum redus de energie, fiind perfect sincronizate cu foaia care le traversează.

Timpul de funcționare este optimizat pentru o funcționare continuă. Folosește tehnologie cloud pentru a printa materialele digitale, și folosește puține componente ce sunt necesare a fi înlocuite de-a lungul utilizării echipamentului.

Siguranță mai bună. Multifuncționalele vor putea opri atacuri cibernetice îndreptate asupra acestor echipamente, asupra sistemului lor de operare. Sunt cele mai sigure echipamente A3 produse de către HP în acest moment.

Multifuncționalele pentru o siguranță mai bună oferă: posibilitate de autentificare în sistem, criptarea datelor, monitorizarea în timp real pentru trafic suspect în rețea, au integrat un flux sigur de date între aplicațiile HP de printare și imprimantă, protecție BIOS – HP Sure Start.

HP pune accent pe siguranța datelor deoarece în ultimii ani siguranța cibernetică nu mai este o joacă și acum orice aparat din firmă poate reprezenta o breșă în rețea.

Partea tragicomică: au făcut și un scurt metraj în care povestesc cât de ușor poate fi penetrată rețeaua unei companii prin intermediul unei imprimante nesecurizate.

https://www.youtube.com/watch?v=U3QXMMV-Srs&feature=youtu.be

Viteză mare de printare. Între 25 ppm și 60 ppm în funcție de model (sau chiar 80 ppm pentru cele mai rapide modele setate să printeze în modul General Office). Sunt peste 50 de modele disponibile în noua gamă cu tehnologie de printare cu cerneală sau laser.

Modele nou lansate:

HP PageWide Pro 772dw – 55 ppm

HP PageWide Pro MFP 777z – 65 ppm

HP PageWide Pro 750dn – 55 ppm

Noile imprimante multifuncționale A3 HP

Îi puteți contacta direct pe site-ul lor pentru informații suplimentare.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: