HP lanseaza seria de multifunctionale Deskjet Ink Advantage

Publicat pe 11 iul. 2012 - 12:03 de Tita Mihai

HP a lansat cinci noi multifunctionale, care se disting prin faptul ca pot imprima direct wireless fara sa mai fie nevoie sa va conectati la o retea si faptul ca dispun de tehnologia de imprimare Ink Advantage, cu ajutorul acestei inovatii puteti printa de pana la doua ori mai mult cu acelasi cartus. Printarea la calitatea profesionala este acum la indemana utilizatorilor obisnuiti dar si a companiilor mici, fara sa fie nevoie sa cheltuiti in plus.

HP Deskjet Ink Advantage 2515 All-in-One – este primul din seria de cinci multifunctionale lansate de HP, cu ajutorul acesteia puteti printa, scana si copia orice document mult mai usor si la un cost redus dar la calitate profesionala. Acest model poate fi achizitionat la pretul de 259 lei.

HP Deskjet Ink Advantage 3525 si 5525 e-All-in-One – aceste doua modele  dispun de functia HP wireless direct, aceasta functie va permite sa printati documente de pe orice dispozitiv mobil care beneficiaza de conexiune wireless, fara sa mai fie nevoie de conexiunea la reteaua wireless sau utilizarea unui router. Cu ajutorul HP  ePrint puteti sa  imprimati documente de oriunde v-ati afla si puteti sa scanati si sa trimiteti documente pe email fara sa mai fie nevoie conectarea la un PC. Cele doua modele pot fi achizitionate cu 399 lei modelul 3525 si 499 lei modelul 5525.

HP Deskjet Ink Advantage 4625 si 4625 e-All-in-One – ultimele doua modele din serie dispun de optiuni de programare a perioadelor de timp de functionare, astfel se poate reduce consumul de energie electrica cu pana la 40 %. Aceste doua modele se adreseaza clasei business, sunt certificate Energy Star si includ alimentator automat pentru documente cu o capacitate de 35 de pagini. Cele doua modele pot fi achizitionate la pretul de 449 lei respectiv 599 lei.

HP este prima mare companie care lanseaza echipamente ce permit utilizatorilor sa imprime pana la de doua ori mai multe pagini la acelasi cost. Noua linie de imprimante HP Deskjet Ink Advantage beneficiaza de o varietate de caracteristici interesante si de viteze de imprimare sporite.

 

Despre Autor

Sunt editor ITnewz.ro inca de la inceput, postez in general stiri, sunt fan telefoane mobile si am inceput de curand sa fac si recenzii la telefoane de buget.

Postează un comentariu: