Google lucreaza la un nou Google Play (4.0)

Publicat pe 25 mart. 2013 - 17:47 de Mîrzac Iulian

Google Play 4.0

Google ar putea lansa in curand o noua versiune a aplicatiei Google Play, unde gasesti continut pentru terminalul tau mobil. In Romania disponibila doar sectiunea de aplicatii, iar in SUA poti cumpara reviste, muzica, etc. Droid-Life a reusit sa puna mana pe versiunea 4.0.16 care ne arata un aranjament al elementelor grafice mult mai aerisit cu accent pe imagini mari, si iconuri mai mari (Nu stiu unde or incapea pe HTC ChaCha dar sa-l vedem).

In videoclipul de mai jos o sa poti vedea ce vrea sa insemne mai exact noul design Google Play si cum functioneaza mai exact. Sunt si modificari de UX precum comutarea mai usoara din modul de cautare a aplicatiilor si restul continutului. Oricum per total nu pare foarte schimbat asa ca nu va fi o schimbare radicala (cel putin nu ne da de inteles asta momentan).

Evenimentul anual Google I/O este departe inca asa ca probabil il vor lansa fara eveniment cum de obicei se intampla. Google Now pentru iOS, Google Babble sunt alte doua produse in lucru.

Sursa

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele disponibile pe website, dar cel mai mult îmi place să fac review-uri la noi gadget-uri disponibile pe piață. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: