Google cumpara Quickoffice

Publicat pe 6 iun. 2012 - 11:50 de Tita Mihai

Google face cumparaturi pe banda rulanta in ultima vreme, recent a achizitionat Meebo si Motorola Mobility iar ieri a anuntat ca a cumparat Quickoffice printr-un post pe blogul oficial. Cu peste 350 de milioane de descarcari Quickoffice este unul dintre cele mai populare aplicatii mobile de tip office (vizualizare, editare, sincronizare documente, etc) care poate fi folosita pe terminale ce ruleaza Android, Symbian si iOS. Detaliile tranzactiei nu au fost facute publice.

Quickoffice permite crearea si editarea de documente Word, Excel sau PowerPoint  si nu numai pe device-urile mobile. Quickoffice ofera atat aplicatii platite cat si gratuite, Google are obiceiul sa ofere aplicatiile platite ale unei companii pe care tocmai a cumparat-o gratuit utilizatorilor, insa in acest caz Google nu da nici un semn deocamdata ca ar avea de gand sa faca acest lucru si cu Quickoffice.

 

Despre Autor

Sunt editor ITnewz.ro inca de la inceput, postez in general stiri, sunt fan telefoane mobile si am inceput de curand sa fac si recenzii la telefoane de buget.

Postează un comentariu: