Google cumpara Boston Dynamics !

Publicat pe 19 dec. 2013 - 18:51 de Mîrzac Iulian

googlevoicesearchinchrome.png

Cand auzi stiri de genul asta te pregatesti ca in anii ce urmeaza sa apara masinile zburatoare. Banuiesc ca stiti ca Google deja testeaza masinile fara soferi pe strazile din America. Boston Dynamics este o companie care creeaza roboti, cu asta se ocupa ei, si au facut roboti pentru Armata Americana. Unul din cei mai cunoscuti roboti ai lor este BigDog un robot cu patru picioare care este pus sa mearga pe teren accidentat fara a-si pierde echilibrul, ba chiar este impins de cei care il testeaza pentru a demonstra capacitatea lui de as-i tine echilibrul, a fost viral.

Google isi baga coada din ce in ce in mai multe domenii si in curand nu vor mai fi cunoscuti doar pentru serviciile lor Online. Este una din companiile cu cele mai mari bugete pentru Research and Development. Informatiile despre tranzactie nu au fost facute publice.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: