Game review: The Club

Publicat pe 9 ian. 2008 - 12:59 de Mîrzac Iulian

Urmand sa se lanseze in februarie, The Club este un third-person shooter de tip arcade, cei care ati jucat Max Payne sau Bad Boys stiti despre ce gen de joc este vorba, dar acesta fiind un joc car urmeaza sa fie lansat este mult mai evoluat sa zicem, este mult mai dinamic, mai plin de actiune, si desigur cu o grafica demna de anul 2008.

Jocul are 8 personaje cu care poti juca, fiecare avand punctele lor forte viteza, putere, rezistenta care ai fac sa fie mai buni pentru anumite actiuni, luand ca exemplu modul time attack sau sprint in care trebuie sa termini foarte repede vei alege un personaj cu viteza mare, in cazul in care joci in mod „siege” si „survivor” vei alege un tip mai dur, puternicsi rezistent. In fiecare misiune trebuie sa gasesti iesirea in timp ce trebuie sa omori cati mai multi dusmani cat mai repede posibil pe drum.

Ca elemente pentru shootere jocul include multe mici detalii ca: canistrele de gas care explodeaza cand le impusti, usi prin care te arunci, lucruri pe care le poti ridica ca: trusa de prim ajutor si grenade cat si un arsenal ce include pistoale, pusti, mitraliere.

Dusmanii in the club e un detaliu care trebuie discutat si trebuie spus ca isi dau tot interesul sa fie cat mai rai si sa te nimereasca cat mai bine in timp ce ataci, dar le puteti compara cu ratustele pe care le impuscati la balci, sigur ca se vor apara ascunzandu-se pe langa obiecte sau se vor misca de ici colo cateodata, dar comportamentul lor scriptat este mai mult asemanator cu cel al unui joc gen light-gun decat al unui third-person shooter.

Am pus trailerul jocului si un alt clip cu gameplay-ul sa aveti o imagine mai buna a jocului.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: