Flickr ajută fotografii profesioniști să devină cunoscuți

Publicat pe 1 aug. 2014 - 9:24 de Mîrzac Iulian

Flickr Marketplace

Flickr a anunțat săptămâna aceasta un serviciu nou denumit Curated Connections creat pentru a oferi membrilor comunității Flickr o nouă modalitate de câștiga bani din fotografiile pe care le-au creat.

Au format o echipă de curatori care vor căuta oportunități de promovare pentru membrii care se înscriu în acest program. Veți putea să împărtășiți fotografiile voastre cu agenții foto, editori, bloggeri, și alte minți creative care caută conținut original. Pentru a intra în programul Flickr Curated Connections trebuie să intrați aici și să acceptați termenii și condițiile au declarat în comunicatul de presă.

În cazul în care apar oportunități pentru a împărtăși fotografiile tale, vei fi anunțat prin Flickr Mail alături de detalii privind licențierea lor.

Licențierea este o modalitate grozavă prin care se pot câștiga bani din fotografii, iar compania a declarat că indiferent dacă ești la început sau profesionist, au dorit să facă acest proces cât mai transparent și cât mai ușor pentru că în mod normal procesul este foarte dificil.

La începutul anului 500px anunța un astfel de serviciu prin care vindeau cu acceptul fotografilor bineînțeles fotografii la un preț de 250$ din care 70% din sumă mergea la fotograf. Pentru mai multe detalii puteți intra pe linkul de mai jos.

Sursa

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: