Flagship-ul HTC M7 intr-o noua imagine scapata online !

Publicat pe 16 ian. 2013 - 19:50 de Mîrzac Iulian

HTC M7 - Posibil design

Daca v-a scapat pana acum, HTC pregateste noul varf de gama pentru smartphone-uri. Este vorba de HTC M7 si conform Unwiredview, (sursa noastra de informare) imaginea face parte dintr-o animatie care prezinta smartphone-ul. Specificatiile viitorului smartphone sunt pe masura: veti avea de a face cu un ecran Super LCD3 cu 1080p, ecran de 4.7inch, procesor quad-core de 1.7Ghz, memorie RAM 2GB, si memorie interna de 16-64GB, camera foto principala este asteptata cu un senzor de 13 MP, si cea secundara asezata pe fata de 2MP, totul intretinut de un acumulator de 2300 mAh.

La Mobile World Congress – Barcelona evenimentul ce va avea loc luna viitoare in perioada 25-28 Februarie este asteptat si acest model cu specificatii oficiale si toate detaliile inclusiv pretul. Momentan pretul este estimat la 600$.

Ce parere aveti despre el ?

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele disponibile pe website, dar cel mai mult îmi place să fac review-uri la noi gadget-uri disponibile pe piață. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: