Asus WL-330NUL = Router portabil sub forma de stick !

Publicat pe 16 ian. 2013 - 19:27 de Mîrzac Iulian

ASUS WL-3300NUL Router Portabil

Routerele stiti arata ca niste cutii mici 3cm grosime, 10-15cm lungime, 5cm latime, cu o antena eventual 2-3 in plus daca este mai rapid/se vrea acoperire mai mare radio. ASUS a lansat un router care depaseste noi limite de marime si ajunge sa aiba dimensiunile unui stick USB. Asus WL-330NUL este un router de buzunar cum l-au denumit producatorii.

Intr-un capat al „stick-ului router” vei gasi un port LAN (Ethernet) la care vei putea atasa un cablu de Internet de la un Modem fix sau o retea de Internet prin cablu din Hotel sau locul in care ai ajuns sa calatoresti cu laptopul. Cu ajutorul lui o sa poti impartasi conexiunea de Internet impreuna cu alte persoane sau pur si simplu si la alte gadgeturi mobile care au nevoie de o conexiune la Internet.

Avantajul ar fi pe langa marime ca nu va avea si nevoie de alimentare cum des au nevoie routerele fie ele si cele portabile deja prezente pe piata (mai marisoare ca acest model). Portul USB se inglobeaza in stick dupa cum si imaginea ne sugereaza. Laptopul in care este introdus routerul isi ia portia de Internet prin intermediul portului USB (util daca lipseste portul LAN).

Routerul de buzunar Asus WL-330NUL cantareste 25g, evident ca nimeni nu ar trebui sa se astepte la o acoperire mare, banuiesc ca doar o camera va avea acces la Internet insa pare foarte practic si ar fi extraordinar de util cand vrei sa-l conectezi la 3-4 device-uri.

Nu avem un pret si data de cand va fi disponibil, insa mai mult ca sigur nu va trece mult timp (mai putin de 3 luni) pana sa-l vedem prin magazinele de IT.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele disponibile pe website, dar cel mai mult îmi place să fac review-uri la noi gadget-uri disponibile pe piață. Facebook | Twitter

1 Comentariu până acum. Spune-ți părerea.

  1. marius 22/01/2013 at 14:49 - Reply

    Îl asteptam cu mare drag in magazine,dar sa vedem si pretul.

Postează un comentariu: