Firefox OS la IMWorld 2014

Publicat pe 8 oct. 2014 - 18:39 de Mîrzac Iulian

La standul Mozilla în cadrul evenimentului Internet & Mobile World 2014 – Romexpo am găsit câteva telefoane cu Mozilla OS, cel din videoclip și din imagini se poate cumpăra. Din păcate nu există nimeni în România care distribuie pe canal oficial telefoanele cu Mozilla OS (ele se pot comanda din alte țări însă), așadar acesta ar putea fi un bun prilej pentru cei care lucrează în e-commerce să colaboreze cu unul din cele mai mari proiecte pentru țările în curs de dezvoltare unde smartphone-urile ieftine sunt la mare căutare.

Telefonul din imagine este produs de T2 Mobile (subsidiara Alcatel) și costă 170$, are o configurație pe măsură care poate fi văzută în imaginile de mai jos, special pentru dezvoltatorii care doresc sa creeze aplicații pe Firefox OS Marketplace. A crescut foarte mult acest an sistemul de operare, și am găsit foarte multe aplicații populare preinstalate, se pare ca EA Games este unul dintre dezvoltatorii cei mai mari de jocuri care își portează creațiile și pe acest OS. Se face dezvoltare și pentru Desktop, Smart TV-uri, și alte device-uri.

ZTE, Alcatel, Huawei și LG sunt cele mai cunoscute branduri care produc și telefoane cu acest sistem de operare.

Telefoanele cu Mozilla OS

Fotografii stand Mozilla

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: