Fara Office 2013 pentru utilizatorii XP si Vista

Publicat pe 19 iul. 2012 - 16:16 de Tita Mihai

Microsoft se pare ca este pe cale sa ia o decizie prosteasca, suita de programe Office 2013 nu va avea suport pentru Windosw XP si Vista, singurele sisteme de operare „valabile” sunt Windows 7 si 8. Microsoft urmareste prin aceasta decizie sa faca utilizatorii sa treaca la Windows 7 sau 8, sa fie asta o strategie de marketing destinata esecului ? Conform studiilor 47.28 % din utilizatori inca mai folosesc vechiul Windows XP iar 7.29 % folosesc Vista, impreuna cele doua sisteme de operare au 54.57 % din piata. Office 2013 ramane astfel fara mai mult de jumatate din potentialii cumparatori.

Microsoft a mai facut o cascadorie din asta cu Internet Explorer 9, care nu suporta nici el XP, o mutare care nu s-a dovedit a fi prea inspirata. Se pare ca Microsoft vrea sa ne faca sa uitam de XP si Vista si sa trecem sistemele de operare mai noi, iar daca vrem Office 2013 singura solutie este sa trecem Windows 7 sau din octombrie la Windows 8. Cati dintre voi sunt dispusi sa isi schimbe sistemul de operare pentru Office 2013 ?

Despre Autor

Sunt editor ITnewz.ro inca de la inceput, postez in general stiri, sunt fan telefoane mobile si am inceput de curand sa fac si recenzii la telefoane de buget.

Postează un comentariu: