Epson lansează o nouă gamă de videoproiectoare în România

Publicat pe 17 sept. 2015 - 8:48 de Mîrzac Iulian

Epson - Proiectoare Noua Gama 12

Epson a lansat noi videoproiectoare business și consumer în România. Așadar dacă sunteți pe punctul de a cumpăra un nou videoproiector pentru firmă ori pentru acasă modelele de mai jos s-ar putea să vă facă cu ochiul. Folosesc în continuare tehnologia 3LCD care în ultimii ani a ajuns să domine industria videoproiectoarelor. Probabil costurile de producție și calitatea rezonabilă pe care o oferă o face și cea mai bună alegere în acest moment. Tehnologii mai bune există însă și prețul produsului se poate dubla.

Espon este unul dintre cei mai importanți producători din lume.

Au fost lansate opt videoproiectoare Epson din segmentul business: EB-U04, EB-U32, EB-W04, EB-W31, EB-W32, EB-X31, EB-S04, EB-S31 și trei care pot fi utilizate pentru cinematograful tău de acasă: Epson EH-TW5350, EH-TW5210 și EH-TW5300.

Epson EH-TW5350 vârful de gamă folosește un obturator RGB cu cristale lichide, este capabil să emită la rezoluție 1080p 3D (16:9), lampa are o durată de viață de 4000 ore, luminozitate 2200lm contrast 35.000:1.

Evenimentului s-a încheiat cu proiecția filmului: Box al lui Florin Șerban în Avanpremieră, nefiind difuzat nicăieri înainte în România.

Avem de dat și un DVD gratuit cu filmul românesc „Eu când vreau să fluier, fluier”, nominalizat cu Premiul Alfred Bauer la Festivalul de film de la Berlin tot al regizorului Florin Șerban. Se plătește livrarea dacă este necesar. DVD-ul se acordă unui cititor care se înscrie la newsletterul ITnewz și dă share la articol prin tragere la sorti Miercuri 23 Septembrie 2015.

Epson

Fotografii eveniment

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: