eMAG revine cu un nou concurs „Reteaua 3”

Publicat pe 21 sept. 2011 - 0:39 de Mîrzac Iulian

eMAG aduce un nou concurs Reteaua. De data aceasta premiile mult mai mari iar modul de participare a evoluat si el. Premiul cel mare este de 100.000 de euro, care se pare ca este cel mai mare premiu dat la un concurs online in Romania. Premiile care se vor da in fiecare saptamana vor fi: 840 de vouchere de 50 lei, 420 cartele prepaid din partea Vodafone, sponsor al concursului, 12 telefoane Vodafone 555, 12 tablete iPad 2 de 16 Gb.

Sistemul functioneaza la fel ca si la celelalte editii, raspundeti la quiz-uri si castigati puncte, iar atunci cand adunati 1000 de puncte le puteti transforma in sanse. Noutatea in joc sunt antenele care le poti crea cu punctele castigate. Cu cat ai mai multe antene cu atat vei castiga automat zilnic mai multe puncte. Antenele vor putea castiga din ce in ce mai multe puncte zilnic, daca le upgradezi. (E ca un joc de strategie)

Pentru concurs apasati aici.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

1 Comentariu până acum. Spune-ți părerea.

  1. emag 24/09/2011 at 00:36 - Reply

    Pentru a face mai multe puncte si implicit pentru a avea mai multe sanse de castig, pe reteaua3emag.blogspot.com sunt rezolvate toate quiz-urile jocului, se posteaza codurile bonus si raspunsuri la mai toate intrebarile din concurs !

Postează un comentariu: