Dell vine la Computex cu noi upgrade-uri la laptopuri și un nou model 2 în 1

Publicat pe 2 iun. 2016 - 8:11 de Mîrzac Iulian

Dell Inspiron 11 3000 Series

Computex 2016 aduce și de la Dell noi produse care urmează să intre pe piață. Gama cunoscută de laptopuri Inspiron de la Dell va primi noi modele de dimensiuni variate și noi laptop-uri convertibile care vor putea fi folosite și ca tablete, dar și ca laptop în diferite poziții pentru că balamaua îi permite să se rotească la un unghi de 360 de grade (adică și pe față și pe spate).

Inspiron 17 7000 este primul laptop 2 în 1 de 17 inci din lume. Vă reamintim că laptopurile Dell Inspiron sunt grupate în seria premium 7000, seria mainstream 5000 și seria de entry level 3000.

„Cu noua noastră linie Inspiron 2 în 1, clienții pot lucra de oriunde vor și se pot juca atunci când doresc”, a declarat Ray Wah, vicepreședinte, Dell Consumer Product Marketing. „Orice și-ar imagina o persoană sau ar dori să creeze, poate acum să obțină folosind  laptop-ul 2 în 1, proiectat pentru a răspunde cel mai bine nevoilor personale ale utilizatorilor. Compania Dell este onorată să poată ajuta prin intermediul tehnologiei inovatoare la transpunerea creațiilor dumneavoastră în realitate. Clienții noștri ne inspiră, iar noi continuăm să inovăm pentru ei.” 

Two Dell Inspiron 17 7000 Series (Model 7778) 2-in-1 Touch notebook computesr, codename Starlord.

Inspiron 7000 2 în 1: Primul laptop 2 în 1 de 17 inci din lume

Laptopul Inspiron 7000 2 în 1 de 17 inci dispune de un excelent design din aluminiu și integrează performanțe de vârf, opțiuni de procesor rapid Intel Core de generație 6, cu ajutorul cărora vei putea procesa rapid orice informație. O balama versatilă cu deplasare pe 360 de grade permite folosirea dispozitivului în patru moduri diferite, în funcție de mediul dorit de utilizator: mod laptop pentru scrierea unui document, mod cort pentru lucrul la o prezentare, mod stand pentru filme sau mod tabletă pentru conectare pe rețele sociale.

Seria de produse 7000 include în mod standard caracteristici de vârf de gamă, cum ar fi ecranul cu unghi larg de vizualizare și rezoluție FHD, tastatura luminată din spate pentru scriere în medii cu lumină slabă și cameră video în infraroșu care funcționează cu Windows Hello pentru a permite utilizatorilor să se conecteze doar prin privire. Touchpad-ul cu precizie standard oferă o recunoaștere precisă a gesturilor și indicațiilor, iar softul audio Waves MaxxAudio Pro îmbunătățește experiența multimedia. Există și conectivitate wireless 802.11ac care oferă viteze de navigare mai mari pe internet, streaming video și download mai rapid.

Seria Inspiron 7000 2 în 1 folosește adaptorul opțional USB Type C de la Dell, care dispune de porturi pentru ecrane HDMI și VGA, conexiune Ethernet și un port USB 3.0 la care se pot conecta hard disk-uri externe, imprimante și scanere. Accesoriile Dell Power Companions se pot conecta la portul USB Type C, astfel adăugând până la 5 ore de viață bateriei. Asta este ca la noul MacBook.

Inspiron 11 3000 2 în 1: Dispozitivul perfect pentru întreaga familie și pentru elevi

Acest model 2 în 1 de 11 inci combină performanța unui laptop cu comoditatea unei tablete în cadrul unui design ultraportabil accesibil, care îl face ușor de transportat oriunde. Dispozitivul oferă o gamă bogată de caracteristici ambalate într-un design plăcut și colorat, ușor de folosit și construit pentru utilizare îndelungată. Include cele mai noi procesoare de la Intel, care furnizează performanțe de viteză pentru navigarea web, scrierea unui document, editarea de materiale video sau conversații web.

Ecranul cu rezoluție HD (1366×768) oferă o imagine contrastantă și strălucitoare și este ușor de poziționat pentru vizionare optimă. Portul USB 3.0 al laptopului și cititorul de card Micro SD transformă gestionarea bibliotecii de fișiere digitale ale utilizatorului într-o plăcere.

Dell Inspiron 13 5000 Series (Model 5368) 2-in-1 Touch notebook computer

Laptopuri Inspiron 5000 2 în 1

Aceste dispozitive Inspiron 5000 2–în-1 se bucură de un design nou și elegant, precum și de un ecran cu rezoluție FHD și unghi larg. Dispun de o gamă excelentă de caracteristici și de opțiuni ușor de utilizat. Opțiunea de cameră în infraroșu funcționează prin sistemul de recunoaștere facială Windows Hello, astfel încât utilizatorii să se poată conecta ușor prin privire, iar opțiunea de tastatură luminată din spate face mai plăcut lucrul în medii slab luminate. SSD-urile disponibile conferă viață mai lungă bateriei, timp de răspuns instant și rezistență îmbunătățită la șoc prin comparație cu HDD-uril obișnuite.

Dimensiunile compacte ale modelelor 2 în 1 de 13 inci și masa redusă fac aceste dispozitive ideale pentru drumurile de zi cu zi, în vreme ce dispozitivele 2 în 1 de 15 inci dispun de un spațiu de ecran cu 40% mai mare decât cele de 13 inci, fapt care le face potrivite pentru lucrul la proiecte multiple împreună cu prietenii și familia. Produsele Inspiron 5000 2 în 1 încep de la o greutate de 1,62 kg cu ecran FHD pentru 13 inci, 2,08 kg pentru 15 inci (3) cu ecran FHD (1920×1080) True-life LED-Backlit Touch Display și până la 16 GB de memorie DDR4 dual channel – perfect pentru utilizatorii multi-task care mențin deschise mai multe aplicații, efectuând permutări între acestea.

Inspiron 5000 15 & 17

Noua serie de laptopuri Inspiron 5000 de 15 și 17 inci aduc un design unic, versatil și sunt dotate cu un șir întreg de opțiuni de procesare pentru performanțe de rapiditate. Dotate cu ecrane excelente, dispozitivele sunt perfecte pentru familiile care folosesc un PC în comun.

Camera video în infraroșu opțională (disponibilă pentru modelul FHD touch Intel/AMD de 15 inci) cu caracteristică Windows Hello permite utilizatorilor să se conecteze prin privire, fapt care conferă securitate și comoditate sporite. În scopuri de scalabilitate și stocare, se pot adăuga un drive optic DVD și un writer Blu-ray opțional, acestea fiind ideale pentru crearea unei arhive de fotografii, materiale video și date. Această serie este disponibilă în mai multe culori, printre care se numără Midnight Blue, Bali Blue și Tango Red.

Noile laptopuri Dell bazate pe feedback-ul clienților

Noua serie de produse Inspiron 2 în 1 și laptopuri reprezintă cel mai nou exemplu din lunga istorie Dell de axare pe inovație și satisfacția clientului. Anterior în cadrul acestui an, cu ocazia Consumer Electronics Show, Dell a primit mai mult de 45 de premii pentru o gamă de produse și soluții inovatoare. În fiecare an, la Computex, sunt selectate cele mai bine proiectate produse pentru prestigioasele premii de design d&i/iF, iar în acest an Dell a câștigat cinci premii pentru sistemele sale de procesare date, ecrane, produse de rețea și comunicații, și monitoare medicale. Premiile recunosc excelența în design și reprezintă unul dintre punctele de mare atracție ale evenimentului Computex.

Disponibilitate

Inspiron 17 7000 2 în 1, Inspiron 13 & 15 5000 2 în 1 și Inspiron 11 3000 2 în 1 vor fi disponibile în România începând cu luna iulie în timp ce Inspiron 15 & 17 5000 vor fi disponibile ulterior în cursul acestui an, prin partenerii autorizați Dell.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: