Crytek intra pe sectorul mobil ?

Publicat pe 18 ian. 2011 - 23:44 de Mîrzac Iulian

Crytek, compania care si-a facut o reputatie foarte solida in ultimii ani creand cele mai performante motoare grafice de pana acum pentru jocurile FarCry si Crysis, cauta dezvoltatori pentru platforma iOS. Pe site-ul companiei cat si pe un site de joburi Develop-online.net, sunt listate cerintele pentru viitorii angajati. Cer o persoana care a lansat cel putin o aplicatie in App Store.

Compania a incercat sa nu dezvaluie prea multe dintre detaliile viitorului job pentru a nu se intelege ca e vorba de crearea de jocuri pentru iPhone, iPad sau iPod. Singura cerinta care tradeaza in anunt este “Pasiunea pentru jocuri” din sectiunea Requirements.

Motivul pentru care probabil nimeni nu spune nimic despre acest subiect este ca acesta este primul indiciu care ne-ar putea duce cu gandul ca studioul Crytek se va apuca de jocuri pentru platforma mobila iOS, si orice proiect pe care l-ar avea firma este in stadiu de creatie. Ori poate ca pregatesc un alt motor grafic care sa ingenunchieze si procesorul grafic al iPhone-ului.

crytek-ipad

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: