COSMOTE ofera mersul trenurilor si autobuzelor direct pe telefonul mobil

Publicat pe 13 mart. 2008 - 20:25 de Mîrzac Iulian

Cosmote Utilizatorii COSMOTE pot accesa, direct pe telefonul mobil, programul curselor a peste 7.000 de trasee de autocar, microbuz si tren, atat din Romania cat si din Europa, printr-o noua aplicatie a serviciul i-mode. Noua facilitate este introdusa in premiera pe piata de telefonie mobila din Romania, in colaborare cu portalul Autogari.RO, si este disponibila in mod gratuit pentru toti utilizatorii i-mode in sectiunea Info & Harti.

Site-ul furnizeaza informatii privind orarul curselor, pretul biletelor si date de contact ale companiilor care opereaza aceste curse, sau chiar informatii despre inchirieri de autocare. Cautarea este simplificata, utilizatorul introduce doar numele localitatii de plecare si a celei de sosire, iar sistemul ii afiseaza optiunile existente, atat pentru transportul auto cat si pentru cel feroviar.

„Aducem imbunatatiri constante serviciului i-mode in functie de reactiile si cerintele pietei. Autogari.RO este un nou instrument cu valoare adaugata, extrem de util tututor celor care calatoresc”, a declarat Ciprian Negura, Sef birou Dezvoltare Servicii cu Valoare Adaugata, COSMOTE Romania.

COSMOTE va continua anul acesta dezvoltarea servciului i-mode, in special in extinderea continutului oferit utilizatorilor. In prezent, i-mode pune la dispozitie peste 76 de site-uri, special dimensionate pentru acest serviciu, care ofera accees instantaneu la aplicatiile dorite.

Conform rapoartelor de trafic pentru anul 2007, cele mai populare categorii i-mode au fost Jocuri, Tonuri de Apel & Wallpapers, Stiri si Divertisment.

Alte functii ale i-mode includ posibilitatea de a trimite si de a primi e-mail-uri de pana la 4.000 de caractere, impreuna cu imagini, sunete si clipuri video atasate, catre alte terminale mobile compatibile i-mode sau adrese standard de e-mail. De asemenea, utilizatorii pot accesa anunturi de mica publicitate, cumparaturi on-line si servicii bancare. Portofoliul de telefoane i-mode include trei modele Nokia (Nokia 6120 Classic, Nokia N73 si Nokia E50), precum si terminalele special configurate SonyEricsson K550im, Samsung S401i, LG L343i si Sagem my401Ci.

Autogari.RO este cel mai complet portal dedicat pentru informarea on-line privind transportul de persoane in trafic interurban si international. Autogari.RO este un site gestionat de BILETERIA SRL, o companie specializata in dezvoltarea solutiilor software si furnizarea serviciilor on-line.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele disponibile pe website, dar cel mai mult îmi place să fac review-uri la noi gadget-uri disponibile pe piață. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: