Conferinta balcanica pentru dezvoltatori BlackBerry !!!

Publicat pe 21 mart. 2013 - 9:42 de Mîrzac Iulian

BlackBerry 10mini Jam

BlackBerry este constienta ca nu va reusi nimic fara aplicatii chiar si cu al sau BlackBerry Z10 care s-ar parea este un telefon cautat, asadar a creat comunitati de dezvoltatori, sunt la inceput, insa organizeaza conferinte regionale la care dezvoltatori din mai multe tari pot participa gratuit. Prima conferinta a avut loc in Slovenia pe 23 Noiembrie.

Filipovici Dragoş a initiat primul grup de dezvoltatori pe site-ul BlackBerry Developer Group din Romania la Cluj.

Cand si Unde se tine conferinta ?

Asadar pe 6 aprilie 2013 in Serbia- Belgrad la Hotel Ziria se tine conferinta BlackBerry 10 mini Jam, un eveninment organizat de BlackBerry Developer Group Balkan si Ambasada Canadei sustinut de BlackBerry.

Inregistrarea pentru eveniment o faceti de pe linkul evenimentului, participarea este gratuita, iar 100 din cei 500 participanti vor primi un premiu surpriza, asadar nu ratati „trenul BlackBerry 10” !

Program BlackBerry 10 mini Jam

Evenimentul va incepe cu prezentarea noii platforme BlackBerry 10 dupa care se va continua cu seminarii intense legate de dezvoltarea aplicatiilor pentru aceasta platforma cu ajutorul tehnologiilor:

  • Native SDK (C/C++)
  • WebWorks (HTML5)
  • Adobe Air (ActionScript)
  • Android Runtime (Java)

La sfarsitul evenimentul organizatorii au pregatit o petrecere ! Intregul program aici.

Sunt asteptati la eveniment dezvoltatori din tarile: Albania, Bosnia-Hertegovina, Bulgaria, Croatia, Grecia, Ungaria, Macedonia, Muntenegru, Romania, Serbia, Slovenia si Turcia, fiind catalogat ca cel mai mare eveniment de acest tip din regiunea Balcanica.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: