Cele mai importante Știri IT ale zilei: 30.03.2016

Publicat pe 30 mart. 2016 - 8:48 de Mîrzac Iulian

Stiri IT

  1. Microsoft HoloLens nu a ajuns nici la foarte mulți dezvoltatori și deja are o problemă cu răcirea. Poate se rezolvă până la lansarea pe piață.
  2. Tidal are 3 milioane de conturi cu abonament plătit după un an de la lansare. Mi se pare că se raportează cam mult ținând cont că au avut probleme la lansare. Parcă au fost oferite niște albume gratuit (Rihanna) dacă îți făceai cont pe Tidal, chiar și așa sunt sceptic.
  3. Sony PlayStation VR se poate comanda deja în Canada
  4. Instagram va oferi posibilitatea de a publica videoclipuri de maximum 60 secunde față de 15 secunde cum este acum
  5. Chromebook-urile evoluează. Acesta de la Acer oferă o autonomie de maximum 14 ore.
  6. SoundCloud Go este un nou serviciu plătit al companiei care oferă muzică fără reclame, offline dacă dorești, și mai multă muzică. Accesibil doar din SUA momentan, însă interesant de aflat ținând cont că este în dificultate financiară compania.
  7. Nou update Waze care te avertizează când depășești limita de viteză. Deocamdată indisponibilă funcția și în România, dar compania își dorește să lanseze în cât mai multe țări cât mai curând noua funcție.
Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: