Cel mai simplu convertor online de fisiere

Publicat pe 31 iul. 2011 - 14:08 de Mîrzac Iulian

Navigam pe internet si am dat peste una din numeroasele aplicatii web de conversie de fisiere online. Se intampla rareori ca sa ai nevoie de un astfel de serviciu, dar cand ai nevoie cu disperare exact atunci nu gasesti unul care sa te multumeasca, si care sa aiba indeajuns de multe variante de conversie.

Spre exemplu unii mai fac conversii pentru videoclipuri pentru dispozitivele mobile, sau mai populare sunt conversiile de documente pdf in word sau poate conversiile mp3.

Pentru ca nu am mai postat de foarte mult timp in aplicatii web m-am gandit ca Online-Convert.com ar putea sa intre in lista de aplicatii web de calitate a site-ului.

Ce mi-a placut in primul rand la site este ca este extrem de simplu. Ai intrat pe site sa convertesti un tip de fisier, le ai acolo clasificate pe categorii. Dupa ce gasesti categoria, pur si simplu alegi din lista respectivei categorii in ce format vrei sa convertesti fisierul pe care-l vei uploada. Atat de simplu.

Mai departe doar upload file si convert file  sunt butoanele care vor incarca fisierul si care vor da comanda de conversie.

La fisierele audio am observat ca exista varianta sa mai taiati din fisier, introducand limitele de timp cand doriti sa inceapa si/sau sa se termine melodia. Deci puteti sa va faceti si melodii pentru telefonul mobil !

Are si niste setari pentru cei mai avansati, spre exemplu pentru timpul de compresie, bitrate, si pentru fisiere video la fel, rezolutia fisierului, bitrate, cadre pe secunda, calitate audio. Dar subliniez setarile pentru avansati sunt doar optionale.

Spor la conversii convertit !

http://www.online-convert.com

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele disponibile pe website, dar cel mai mult îmi place să fac review-uri la noi gadget-uri disponibile pe piață. Facebook | Twitter

2 Comentarii până acum. Spune-ți părerea.

  1. Geo 10/09/2017 at 10:55 - Reply

    A trebuit sa scot fisierele tip memo din tableta pentru a o putea formata la un service. Asa ca am descarcat acele fisiere tip Memo in PC. Problema este ca au extensia .snb si nu gasesc un program cu care sa le pot converti in orice tip de fisier care sa poata fi citit pe PC. Cu ce program sau aplicatie pot realiza acest lucru si in ce format sa poata fi citit pe PC ?
    Multumesc.

  2. Viorel CRISTEA 02/06/2015 at 13:15 - Reply

    Convertorul recomandat in articol lucreaza foarte bine.
    Multumesc frumos

Postează un comentariu: