CeBit Hanovra: Nokia 6650

Publicat pe 4 mart. 2008 - 15:39 de Mîrzac Iulian

T-Mobile si Nokia au anuntat astazi la CeBit in Hanovra, in Germania, viitorul produs Nokia 6650, un telefon cu clapita stilizat si optimizat pentru serviciile T-Mobile. Disponibil numai prin operatorul de telefonie mobile T-Mobile International, Nokia 6650 vine cu noutati la partea de comunicare wireless,  incluzand un modul GPS, media playe, utilizatorii avand posibilitatea de a accesa mai multe servicii T-Mobile precum MyFaves, web’n’walk, NaviGate si Mobile Jukebox. Noul telefon cu clapita Nokia 6650 va fi disponibil incepand cu a treia perioada a anului 2008, si va fi disponibil la punctele de vanzare T-Mobile din intreaga Europa pentru un pret atractiv.

Nokia 6650 ofera un design de bun gust cu calpita din metal si ofera conectivitate HSDPA care asigura o conexiune mobila la internet numai buna pentru orice aplicatie si pagina web. Display-ul extern de 2.2 inci are o rezolutie QVGA (320 pixeli), si foloseste tehnologia LCD TFT, cu 16 milioane de culori, toate acestea dandu-i un aer de telefon de calitate. AGPS (assisted GPS) este printre cele mai interesante caracteristici, care va ajuta la o pozitionare rapida cu ajutorul softwareului NaviGate. Alte caracteristici sunt butoanele de pe clapita dedicate mp3 player-ului, FM radio, Bluetooth, 30 MB memorie interna, si suport pentru cardurile microSD. Nokia 6650 mai include si o camera de 2 megapixeli cu blitz integrat.

Nokia 6650

Nokia 6650

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

1 Comentariu până acum. Spune-ți părerea.

  1. andreea 05/08/2008 at 02:56 - Reply

    PRETUL TELEFONULUI ????

Postează un comentariu: