Ce se intampla pe 23 Noiembrie in Romania ?

Publicat pe 14 nov. 2012 - 15:26 de Mîrzac Iulian

Black Friday 2012

Se apropie ziua de 23 Noiembrie. Nu stiu daca ati auzit insa acea zi de vineri se va organiza ca si anul trecut Black Friday, de fiecare magazine in parte. Daca anul trecut a fost ca un test fiecare magazin luptandu-se cum a putut sa-si tina tina site-urile online, iar stocurile nu au fost foarte mari. Anul acesta banuiesc ca toata lumea se asteapta ca site-urile sa fie functionale, dar mai ales ca promotiile sa nu se termine dupa prima ora de la lansarea campaniei.
Stim sigur ca magazinele s-au pregatit mult mai bine fata de anul trecut, probabil ca vor pica site-uri si anul acesta, dar macar stoc sa fie cand isi revin…

Cele mai populare magazine online au confirmat ca vor organiza Black Friday si anul acesta prin comunicate de presa sau alte canale de comunicare, ce e drept va fi o zi interesanta plina de oferte, eu va zic doar atat: vedeti cu o zi inainte cam ce v-ati dori si pastrati-le in wishlist ca finalizarea sa fie mai rapida, si nu in ultimul rand nu cheltuiti banii !

eMAG, evoMAG, Sigmanet, Koyos, ClickShop, Flanco, Altex, Mediagalaxy, F64 Market Online si PCGarage. Koyos anunta in comunicat reduceri de pana la 80%.

Unele magazine au abordat altfel perioada asta in care sunt asteptate reduceri masive: evoMAG are o campanie de reduceri saptamana asta, probabil ca sa mai castige in avans clienti care asteptau Black Friday, si in acelasi timp poate nu navalesc la fel de multi vizitatori pe site. Altex are astazi reduceri 20% la produse pentru ca implineste 20 de ani de existenta (defapt iti da un voucher de acea valoare cu care sa cumperi ce vrei timp de o luna)

Acum lasand la o parte ca ideea este venita de la americani trebuie sa va placa asa o zi in care sunt reduceri mari la anumite produse.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

4 Comentarii până acum. Spune-ți părerea.

  1. Mîrzac Iulian 19/11/2012 at 23:48 - Reply

    Da probabil ca ei vor avea o organizare foarte buna anul acesta in comparatie cu anul trecut. Stocuri mari si vanzari pe masura.

  2. Razvan 19/11/2012 at 18:45 - Reply

    Din cate am inteles, eMag a bagat vrep 200.000 de euro in tehnica pentru ac site-ul sa nu aibe probleme vinerea asta, deci au asteptari destul de mari din cate ne putem da seama

Postează un comentariu: